Klinikutrustning för behandling av akne och akneärr

Akne

Akne – ett stort problem för många

Många personer dras med oönskad akne och akneärr – i ansiktet, på ryggen eller andra delar av kroppen – vilket påverkar deras självförtroende och självkänsla negativt. I dag finns ett antal olika lösningar på det här problemet, både när det kommer till behandling på klinik eller hemmavid. Problemet är bara att ingen enskild lösning passar alla, eftersom varje människa är unik. För dig som driver klinik gäller det därför att satsa på utrustning och metoder med god flexibilitet, utan att tumma på behandlingskvaliteten.

Hos Synos Medical hittar du därför ett antal produkter som avlägsnar akne och reducerar akneär – skonsamt och effektivt. I sortimentet finns bland annat flera avancerade co2-lasermaskiner som skonsamt återställer hudens ursprungliga utseende, men även andra typer av laserutrustning som ger minst lika bra resultat vid behandling.

Ta bort akne och akneärr med våra maskiner

Våra maskiner ger dig som klinikägare enorm frihet att skräddarsy och anpassa behandlingarna efter kundens behov, önskemål och unika förutsättningar. Läs mer om våra olika produkter, eller hör av dig direkt till oss för mer information om vår utrustning för borttagning av akne och akneärr.

Hör av dig till oss för mer information om utrustning för behandling av akne