På jakt efter nytt jobb? Lediga tjänster hos Synos Medical AB

Är du den talang vi söker?

På Synos Medical arbetar ett dedikerat gäng medarbetare med allt från utbildning till försäljning, administration, service och marknadsföring.

Just nu befinner vi oss i en spännande expansionsfas – vi öppnade till exempel nyligen kontor i Stockholm – och letar aktivt efter ny personal som vill följa med oss på vår tillväxtresa. Förhoppningsvis är just du den person vi letar efter!

På den här sidan publicerar vi våra lediga tjänster. Klicka på någon av länkarna nedan för att läsa mer om den aktuella tjänsten. Vid frågor kontakta VD-assistent Amanda Lönn på mail: amanda@synos.se eller tel: 0735 97 6467)

Lediga tjänster just nu:

Säljare till Synos Medical Linköping

Säljare till Synos medical Stockholm

Säljare till Synos Medical Malmö

Säljande hudterapeut till Synos Medical Stockholm

Spontanansökan

Om ingen tjänst ligger ute för tillfället – eller om du har kompetens och meriter som du tror skulle komma väl till hands på Synos, även om vi inte utannonserat någon motsvarande tjänst – är du alltid varmt välkommen att skicka in en spontanansökan.

Vi läser alla inkomna ansökningar, sparar de som är av intresse och plockar fram dem igen om behov uppstår. För att lämna in en spontanansökan – skicka ett mail till amanda@synos.se och bifoga ditt cv och ett personligt brev, samt lite information om vad du tror att du skulle kunna bidra med på företaget.