Jobba hos oss | Synos

Lediga tjänster


Säljare 

Synos Medical AB är ett av de främsta företagen i Sverige inom medicinsk laser – för kliniker, salonger och sjukhus. Synos är även återförsäljare av specialiserad klinikutrustning, avancerad medicinsk hudvård och PRP. I vår produktportföljen finns starka varumärken som DEKA laser, IDS, SheNb, AnteAGE, PlasmaTech mm.

Synos Medical grundades 2011 och i företaget finns över 20 års erfarenhet inom medicinsk laser. Huvudkontoret ligger i Linköping och vi arbetar över hela Norden.

Som säljare hos Synos Medical kommer du att arbeta med en av marknadens starkaste produktportföljer av lasermaskiner för att sälja in, utbilda och genomföra kundaktiviteter. Du har en viktig funktion i att bygga relationer med befintliga och nya kunder.

Synos Medical bygger hållbara och långsiktiga relationer med kunder, förespråkar ärlighet och direkt kommunikation för att skapa trygga försäljningsprocesser.

För att lyckas och trivas i tjänsten har du en god presentationsförmåga och är trygg med att argumentera utifrån fakta och produktkännedom.

Som person är du driven, social, strukturerad, snabblärd och har ett tydligt fokus på affärsmässighet och resultat. Du besitter en god kommunikativ förmåga och är professionell i ditt agerande mot kunder/kontakter. Du drivs av att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer. Du brinner för försäljning och tar omsorgsfullt hand om dina kunder.
Tjänsten utgår från Linköping och därför ser vi att du bor i området.

Kvalifikationer

  • Ett par års erfarenhet av försäljning inom B2B.
  • B körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten.
  • Flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Meriterande om du har kunskap i fler språk.
  • Meriterande om du är utbildad hudterapeut.
  • Meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning
    av liknande produkter.

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till andreas@synos.se

 


 

Här publicerar vi lediga tjänster. Skulle det inte finnas något ledigt just nu är du välkommen att skicka in en ansökan som vi kan ta fram när det blir aktuellt. Skicka ett mail till info@synos.se och bifoga ditt cv.