Därför ska du välja Synos Medical

Helhetslösning

Vi på Synos Medical är ett företag som inte bara erbjuder professionell utrustning till vårdcentraler, kliniker och sjukhus i flera länder. Vi ser även till att du som kund hos oss har allt du behöver för att kunna göra ett bra val. Dessutom ser vi även till att du och din personal kan nyttja utrustningen på ett effektivt och säkert sätt. Med vår hjälp kan du erbjuda dina patienter bättre vård och behandlingar.

Den lasermedicinska världen utvecklas hela tiden. Vi på Synos har inte bara stor insyn i denna utveckling, vi har även kunskap om vård och omsorg samt pedagogiska kunskaper för att kunna lära ut och utbilda andra. Vi ser till att läkare, sjuksköterskor, hudterapeuter och många fler kan använda den avancerade utrustningen som vi erbjuder. Vi ställer inga krav på erfarenhetsnivå eller kunskap utan anpassar alltid inlärningen utefter den individuella gruppens förutsättningar.

Medicinsk utrustning i världsklass

Vår utrustning används för att hjälpa människor i hela Skandinavien. Det innebär att det ligger ett stort ansvar på oss och de maskiner vi erbjuder. Vi säkerställer alltid att våra produkter är säkra, effektiva och att det finns bakomliggande forskning som stödjer maskinernas funktion och användning. Vi utför även egna tester för att säkerställa att maskinerna levererar ett tillförlitligt resultat. Om vi finner att en viss teknik eller maskin inte fyller våra högt ställda krav och rigorösa tester så tar vi helt enkelt inte in dessa produkter till vårt sortiment. För oss är det av yttersta vikt att vår utrustning håller precis vad vi lovar. Detta är en säkerhet både för dig som kund och för de patienter som i slutändan kommer att behandlas med vår utrustning.

Låt oss hjälpa dig erbjuda dina patienter bättre vård. Med våra maskiner ger du din personal bättre förutsättningar för att kunna hjälpa och förbättra patienternas hälsa. Har du frågor kring vårt företag, våra produkter eller något helt annat så tveka inte att höra av dig. Vi ser fram emot att få höra från dig!