Kroppsskulptering med Onda Coolwaves PRO | Synos

Information

PGW – en teknologi som är här för att stanna

När DEKA introducerade Onda Coolwaves 2018 dröjde det inte länge innan hudvårdskliniker och kroppsskulpteringsvärlden fick upp ögonen för dessa banbrytande mikrovågor. Coolwaves gjorde det nämligen möjligt att på ett helt unikt sätt åtgärda slapp hud och reducera fett och celluliter, på bland annat mage, lår och höfter.

Onda Coolwaves PRO tar nu denna makalösa mikrovågsteknik till nästa nivå, men sin Precision-GigaWave Technology (PGW) som gör det möjligt att jobba ännu mer riktat och ännu mer effektivt vid behandling. Maskinens tre handtag (pocket, shallow och deep) låter dig som behandlar arbeta på olika djup.

 

Behandla både kropp och ansikte med Coolwaves PRO

De tre handtagen låter dig behandla också ansikte och hals, utöver kroppen i övrigt. Coolwavestekniken ger fantastisk effekt mot till exempel dubbelhakor, och går självklart att använda oavsett kundens hudtyp. Onda Coolwaves PRO är inte på något sätt invasiv och det finns ingen risk för blåmärken eller ärrbildning. Det gör inte ont och leder inte heller till svullnader.

Med andra ord en helt perfekt maskin – inte bara för de som helst av allt vill slippa plastikkirurgi!

 

Vill du veta mer? Kontakta oss genom att fylla i formuläret!

Dokumentation ONDA PRO broschyr
Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se