Hårborttagning med Motus Ax - Bästa klinikutrustningen | Synos

Information

Motus AX – världens effektivaste hårborttagningslaser

Det råder hård konkurrens inom marknaden för hårborttagningslasrar. Ständigt kommer det nya maskiner med nya funktioner och förbättrade egenskaper. Dock har det inte funnits en hårborttagningsmaskin som anammat alla olika tekniker, en maskin som fungerar oavsett hud- och hårtyp. Men nu är den här, Motus AX med MOVEO är en vidareutveckling av den traditionella Alexandrit lasern som gör den kompatibel för olika hudtyper och hårtyper.

Motus AX hårborttagning fungerar effektivt, smärtfritt och ger ett bra och hållbart resultat. Dessutom slipper du nackdelar som exempelvis olika bieffekter. Du har även möjlighet att välja en inställning med korta pulslängd (ner till två ms). Hårborttagningslasern har ett MOVEO handstycke som är vidareutvecklad Alexandrit laser med en innovativ teknik. Denna gör det ännu enklare för dig att ta bort oönskat hår. Behandlingen går snabbt och lämnar ett fint resultat varje gång.

Revolutionen inom hårborttagning med vidareutvecklad Alexandrit teknologi

Alexandrit lasern har alltid varit guldstandarden inom hårborttagning, med hela 20% högre effektivitet än diode lasern.
Nackdelen med de gamla Alexandrit teknologin är att det är omöjligt att behandla mörkare hudtyper som klass III och uppåt. Därför kombinerade tillverkarna alltid en långpulsad Nd:Yag laser i dem gamla Alexandrit maskinerna.

DEKA Lasers i Italien har nu vidareutvecklad teknologin samt patenterat den. Med Motus AX med MOVEO teknologin kan du nu behandla alla hudtyper vilket inte har varit möjligt med någon hårborttagningsplattform förens nu. Inte nog med att Motus AX kan behandla alla hudtyper kan även maskinen behandla solbrändhud utan någon risk.
Alexandrit lasern är den enda lasern som kan behandla tunna hårstrån men hårstråna måste innehålla en protein sträng så vita samt helt blonda hårstrån går ej att behandla med någon laser.

Med en 5000WATTs motor blir Motus AX till världens starkaste hårborttagningslaser samt den absolut effektivaste.

Lär dig hur Motus AX laser fungerar

Oavsett om du tidigare använt dig av andra hårborttagningslasrar eller om du är ny inom branschen, hjälper vi dig med utbildning inom Motus AX. Vi anpassar utbildningsnivån så den passar din tidigare erfarenhet och kunskap. Snart kommer du lära dig hur du ska använda maskinen på bästa sätt och kan snabbt komma igång med behandlingar.

Vad många uppskattar väldigt mycket med just Motus AX är maskinens förmåga att behandla allt från ljusa och tunna hår till kraftig hårväxt. Hudtyp spelar heller inte någon roll, desamma gäller solbränd hud. Med Motus AX Alexandrit laser kan du behandla alla kunder på ett felfritt, enkelt och skonsamt sätt.

Fördelar med MOTUS AX

Det finns många olika lasersystem för hårborttagning, vissa saker måste man tänka på innan ni tar ett så stort beslut.
T.ex. Diodlasern är en bra hårborttagningsmaskin som inte använder sig av en kristallbaserad laser teknologi. Det betyder att lasern kommer behöva bytas ut så småning om, om den behöver bytas inom 1,000,000 skott eller 40,000,000 skott så kommer den behövas att bytas. Att byta ut dioden kostar allt ifrån 80,000 kr till 270,000 kr detta måste man ta med in till sin kalkyl.

Motus AX är en kristall baserad laser vilket betyder att laserkällan behöver inte bytas ut, det enda som behöver bytas ut är en flashlampa som kostar ca 6000 kr.
Eftersom det är en kristallbaserad laser sitter inte laserkällan i handenheten utan i maskinen, lasern leds ut via fiberoptik och handenheten väger bara 200gram (inga ryggskador)

LasertyperAlexandrit Kristallbaserad
VäglängdAlexandrit 755nm
StyrkaAlexandrit 5000W
Storlek95cm (H) x 51cm(B)
Vikt90kg
Dokumentation Brochure

Före och efter bilder

Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se