Motus AX – hårborttagninglaser med alexandritkristall

Information

Effektivt

Motorn i Motus AX är starkast i världen. Med sina 5000 watt klarar den av betydligt mer än konkurrenternas påtagligt svagare alternativ. Faktum är att Motus AX ger upp till hela 20 % bättre resultat än de omoderna diodalternativen.

Det spelar ingen roll om dina kunder vill bli av med ljusa och tunna hår, eller mörk och kraftig hårväxt. Motus AX fungerar lika bra för alla. Med Motus AX kan du även behandla alla hudtyper – och även solbrun hud – vilket utökar din potentiella kundkrets med hundratusentals personer!

 

Smärtfritt

Ett problem som många dras med är att hårborttagningsbehandlingar gör ont. Det är något som får kunder att hålla sig borta från skönhetsklinikerna. Även om de väl dyker upp och faktiskt genomgår en behandling så innebär smärtan ofta att de drar sig för att komma tillbaka – vilket minskar dina intäkter på lång sikt.

Med Motus AX – och Moveohandtaget – är det här inte längre ett problem.

Moveohandtaget är utrustat med en prisma som ser till att temperaturuppbyggnaden av värme sker gradvis – snarare än att all värme släpps lös på en och samma gång. Handtaget har också en speciell beräkningsmekanism som garanterar att man levererar precis rätt mängd energi – inte för mycket, inte för lite.

För dina kunder innebär det sällan mer än en stickande känsla. För din klinik innebär det fler och betydligt nöjdare kunder – vilket i sig är den bästa reklam ett företag kan få.

Lasertyp Alexandrit Kristallbaserad
Väglängd Alexandrit 755nm
Styrka 5000W
Storlek 95cm (H) x 51cm(B)
Vikt 90kg
Dokumentation Brochure

Före och efter bilder

Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se