Vivace - Utrustning för RF behandling - Microneedling | Synos

Information

VIVACE är 2022 års Dermascope-vinnare av ”Bästa microneedling RF”. HÄR kan du läsa mer.

VIVACE RF – ny generation av mikronålning

ÄNTLIGEN så är den här i Sverige, maskinen som har tagit USA med storm – VIVACE Experience.
RF Microneedling som är fulländad. Inte nog med den höga motorstyrkan på 70W så är VIVACE inte lik någon annan Microneedling maskin på marknaden.

Microneedling med RF, radiofrekvensenergi, möjliggör en avancerad och effektiv invasiv behandling av olika hudproblem i ansiktet och på kroppen, även på känslig hud som händer, hals och dekolletage. En behandling med VIVACE microneedling innebär att fina nålar tränger ner i huden medan radiofrekvensenergi värmer vävnaden och stimulerar hudens egen kollagenproduktion och cellförnyelse. VIVACE microneedling kan minska ärr, rynkor, hudbristningar och minimera porstorlek. Denna behandling för hudföryngring stramar upp slapp hud och förbättrar dess elasticitet, struktur och färg.

 

Fördelar med VIVACE microneedling

Tekniken bakom VIVACE microneedling med radiofrekvensenergi är mycket avancerad. De tunna fina nålarna med en unik kombination av icke-isolerade och isolerade nålar skapar tusentals mikropunkter i hudvävnaden med ett djupt från 0,5 till 3,5 mm (fullt justerbart), utan att riva sönder huden. På detta sätt blir behandlingen mer komfortabel och återhämtningstiden blir  kortare. VIVACE microneedling är inget kirurgiskt ingrepp. Redan efter en behandling syns resultat med slätare hudton, förbättrad hudstruktur och finare linjer och resultaten förbättras även med tiden. Behandlingen tvingar huden att reparera sig själv och påskyndar produktionen av kollagen och elastin efter behandlingen vilket förbättrar resultatet successivt. Tre behandlingar med några veckors mellanrum ger ofta det resultat som patienten önskar och efterfrågar.

Det som separerar VIVACE från andra microneedling maskiner är att allt i maskinen kan styras separat från pulstiden till RF energin vilket gör den extremt mångsidig. Även nålarna är helt unika då de isolerade nålarna användas för att endast värma ett specifikt djup i Dermis medan de icke-isolerade nålarna används för att värma upp hela hudlagret.

Med VIVACE så kan RF energin växla mellan 1MHz för mer fokus på hudåtstramning, hudföryngring, pigmentering och rynkor medans 2MHz används för behandla ärr, akneärr, porer och bristningar.

 

Välj VIVACE microneedling från Synos Medical

VIVACE är en maskin med stor potential. Efter en skräddarsydd utbildning från Synos kan maskinen enkelt ställas in och användas säkert och effektivt.

 

RF Styrka70W
RF Frekvenser1MHz & 2MHz
Diod LED LjusRöd 660nm & Blå 470nm
Nåldjup0,5mm - 3,5mm
Pulsduration (RF-Tid)100ms - 800ms
Maskin Styrka180W
Vikt24Kg

Före och efter bilder

Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se