Vivace RF - marknadens bästa hudåtstramningsutrustning
https://youtu.be/NzfxQorqr6U

Information

Revolutionerande radiofrekvenser

Med Vivaces fraktionerade radiofrekvens kan du erbjuda dina kunder helt oslagbara resultat vid behandling av:

  • Rynkor
  • Fina linjer
  • Slapp hud
  • Ärr
  • Bristningar
  • Stora porer
  • Aktiv akne

Det som gör Vivace överlägsen alla andra motsvarande maskiner är dess unika och revolutionerande radiofrekvensteknik. Den 70 W starka motorn är starkast i världen i sitt slag, och Vivaces LED-baserade ljusterapisystem saknar helt och hållet motstycke.

Det här, tillsammans med den avancerande nålteknologin, gör att kroppens naturliga kollagen- och elastinproduktionen stimuleras på djupet – helt utan smärtsamma ingrepp eller allergiframkallande produkter. Detta då nålarna levererar radiofrekvensenergin till de nedre hudlagren, vilket ger hög effekt, kort återhämtningstid och fantastiska resultat redan efter en behandling – även hos kunder med mörkare hudtoner.

Maskinen är också extremt enkel att använda, och erbjuder mycket stora möjligheter att göra egna inställningar och skräddarsy behandlingarna.

Flerfaldigt prisbelönt

Vivace har på kort tid blivit en global succé som kammat hem flera prestigefulla priser, bland annat Harper’s Bazaar anti-aging award, Dermascope Award för bästa microneedling RF och Shape Beauty Awards.

Vill du kunna erbjuda dina kunder en behandling värdig världsstjärnorna i Hollywood? Då är Vivace maskinen för dig!

 

RF Styrka 70W
RF Frekvenser 1MHz & 2MHz
Diod LED Ljus Röd 660nm & Blå 470nm
Nåldjup 0,5mm - 3,5mm
Pulsduration (RF-Tid) 100ms - 800ms
Maskin Styrka 180W
Vikt 24Kg
Dokumentation VIVACE kundbrochyr

Före och efter bilder

Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se

Frågor och svar

Är Vivace RF en microneedlingmaskin?

Nej. Det här är en vanlig missuppfattning, men Vivace RF är inte någon microneedlingmaskin. Vid microneedlingbehandlingar punkteras huden med hjälp av små, små nålar som triggar hudens läkningsprocess. Vivace RF använder sig i stället av fraktionerad radiofrekvens för att behandla huden. Denna energi levereras förvisso med hjälp av mikronålar, men det är radiofrekvensenergin som bearbetar hudlagren och ger upphov till önskad effekt.