Tatueringsborttagning helt utan ärrbildning - med Q-terra Q10

Information

Q-terra Q10

För dig som söker efter en fungerande och effektiv lasermaskin för tatueringsborttagning är Q-terra Q10 rätt val. Denna populära lasermaskin är en nyare och mer välutvecklad modell av föregångaren Q7 och kommer med Q switchad Nd:YAG-laser. Du kan använda Q-terra Q10 för tatueringsborttagning och den är mycket effektiv.

Till skillnad från många andra lasermaskiner för tatueringsborttagning klarar Q-terra Q10 av att lasra bort hela färgspektret i en tatuering, dessutom helt utan ärrbildning. Detta är en skonsam laser som har fler våglängder än föregångaren, hela fyra stycken (1064 nm, 650 nm, 585 nm och 532 nm). Pulsbredden ligger på 5 – 6 ns (nanosekunder).

 

Q-terra Q10 med Twin puls system

Med Q-terra Q10 lasermaskin för tatueringsborttagning får du tillgång till en helt unik Q-switchad Nd: YAG laser med Twin Puls teknologi. Tack vare denna nya utrustning avlägsnar du även de svåraste tatueringar utan problem – helt utan ärrbildning!
Med en Q-switchad konstruktion för laser ges höga pulstoppar men med mycket kort pulslängd vilket fokuserar strålarna mot själva färgen i tatueringen. Vidare garanterar tekniken med tvillingpuls en dubbel effekt eftersom maskinen kan leverera två identiska pulser vid ett och samma tillfälle.

Q-switched Nd: YAG-laser – fungerar för kosmetiska tatueringar

Det är skillnad på att lasra bort vanliga tatueringar och kosmetiska tatueringar. Här krävs både försiktighet och effektiva maskiner som arbetar på ett skonsamt sätt. Q-terra Q10 är en av världens enda maskiner som kan ta bort kosmetiska tatueringar, något som givetvis öppnar upp en ny marknad.

Oavsett om du är läkare, sjuksköterska eller kanske hudterapeut, ger vi dig rätt utbildning för Q-terra Q10 så att du snabbt kan börja använda lasern på ett skonsamt sätt. Q-terra Q10 är en kvalitativ laser som blivit forskningsmässigt testad inom medicinsk laser. Skulle maskinen mot förmodan gå sönder eller behöva lagas ersätter vi den direkt med en ny eller lagar de delar som gått sönder.

Vidareutvecklad Q-switched teknologi

Vi erbjuder alltid utrustning i framkanten av de senaste rönen inom forskning kring laser och skönhetsbehandlingar. Därför är du också garanterad den allra bästa tekniken när du beställer en maskin för tatueringsborttagning av oss.

Vår unika utrustning tar den traditionella tekniken med Nd YAG laser till nya höjder! Q-terra Q10 är idag unik på marknaden eftersom den är först med att erbjuda en laseromkrets på 1,5 cm. Det gör att större tatueringar nu tas bort på en bråkdel av den behandlingstid som krävdes tidigare.

Vi vågar garantera borttagning av tatueringar inom hela färgspektrumet.
Q-terra Q10 är en av två lasersystem som kan behandla kosmetiska tatueringar utan någon risk för förkolning.

 

Alla Q-switchade Nd:yag laserar är inte lika bra

Det är en djungel när många letar efter olika tatueringsborttagningslasrar och hur ska ni som kunder veta vilka som är bra.
Bara för att det är en Q-switchad Nd:yag laser betyder inte det att maskinen kommer att fungera, Q-switched betyder i enkla termer att lasern är i nanosekundrar ” miljarddelar av en sekund”. Detta säger inte om pulsbredden är 5 nanosekunder ”ns” eller 60 nanosekunder ”ns”.
Ju kortare pulsbredd ju säkrare är maskinen men om pulsbredden är kortare så måste maskinen ha en extremt stark motor för att maskinen ska vara optimal.

Sen så finns det maskiner med falska specifikationer och vi kan enklet hjälpa dig att särskillja dem.
Det finns en gyllende regel och föjla när man ska införskaffa en tatueringsborttagningsmaskin.
För att lära dig så mycket så möjligt så erbjuder vi en kostnadsfri mini utbildning på 3h för att ge er de verktyg ni behöver för att välja rätt maskin.

 

Välkommen till oss

Det ingår alltid automatiskt service när du köper en tatueringsborttagningsmaskin av oss. Beroende på vilken maskin du har ser vi över din utrustning ungefär var sjätte månad. Historiken förs in i en servicebok för att kunna hålla din nya maskin uppdaterad på bästa sätt.

Självklart är du alltid välkommen att kontakta våra duktiga medarbetare om du har frågor kring våra produkter. Ring oss eller maila så berättar vi mer om våra olika modeller samt hur du går tillväga för att beställa din nya lasermaskin.

Före och efter bilder

Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se

Frågor och svar