Utbildning inom skönhet - Bli laserterapeut | Synos

Miniutbildning online

Starta eget – Gå en skönhetsutbildning!

Går du i tankarna att starta eget inom skönhetsbranschen? Vill du starta en klinik, skönhetssalong eller kanske ett spa? Har du bestämt dig för vad du ska inrikta dig på eller söker du fortfarande svar på vad du vill utbilda dig inom när det gäller skönhet och hudvård?

Våra miniutbildningar riktar sig till alla som är intresserade av att veta mer om laserbehandlingar och den senaste forskningen inom skönhet. Kurserna passar både den som redan bestämt sig att köpa eller hyra lasermaskiner ifrån oss men även den som vill veta mer innan den bestämmer sig. Vi skräddarsyr våra utbildningar utefter deltagarnas kunskaper för att du alltid ska känna dig säker på att få all den information som du behöver.

Att utföra laserbehandlingar och att bli laserterapeut är faktiskt lättare att lära sig än man kan tro, speciellt med den hjälp och uppbackning ni får från oss. Vi vill därför uppmuntra dig till att ta reda på mer om fördelar med laserbehandlingar och hur man utför en behandling för att på bästa sätt ta beslut om det är något för dig. 

Är laserklinik något för dig?

Idag finns betydligt många fler laserkliniker än för bara några år sedan vilket både visar på att det är högre konkurrens men också att det finns pengar att tjäna i branschen. En lasermaskin är dyrare i inköp än till exempel hudkrämer och ansiktsvård men laserbehandlingar genererar tusenlappar vid varje behandling istället för hundralappar som för en vanlig skönhetsbehandling med hudkrämer och liknande. Det gör i sin tur att möjligheter att tjäna bra pengar på just laserbehandlingar är stor.

Med laser finns det dessutom oändliga möjligheter och utvecklingen står aldrig still. Forskningen går alltjämnt framåt och nyheter och förbättringar av behandlingsmetoder är spännande att följa. Laser förbättrar inte bara hudens kvalitet på olika sätt utan kan också ta bort eller minska missprydande hudförändringar eller annat på huden såsom pigmentfläckar, leverfläckar, ärr eller tatueringar. Lasern går djupare i huden än vanlig hudvård och ger därmed väldigt mycket bättre resultat än vad en hudkräm någonsin kan ge.

Gratis utbildning på distans

Våra skönhetsutbildningar för att lära sig mer om laser och våra olika lasermaskiner är på distans och de är gratis. Du betalar alltså ingenting för den kunskap vi delar med oss av och det är heller inget köptvång av maskiner efter att du genomfört en kurs. Vår önskan efter att du har gått en kurs är att du först och främst ska ha fått en ökad förståelse för skönhetsbranschen inom lasermaskiner men också för att du ska kunna ta steget att starta eget inom just laserbehandlingar. Kurserna är alltså till för att du lättare ska förstå vad du ger dig in på innan du tar klivet fullt ut och bestämmer dig. Vi försäkrar oss alltid att de som ska använda våra maskiner kan ge den bästa möjliga behandling och service till sina framtida kunder. 

Utbildning till laserterapeut

Synos som företag erbjuder lasermaskiner för en mängd olika typer av skönhetsbehandlingar för dig som vill arbeta som laserterapeut. Vi har även lasermaskiner lämpade för sjukhus, där läkare utför behandlingar inom bl.a sårläkning och gynekologi. 

I all klinikutrustning som köps eller leasas från oss ingår det skräddarsydda utbildningar kopplade till varje enskild lasermaskin och elevens behov. Våra lärare och utbildare, är väl insatta i biologi, fysik samt laserforskning och är alltid uppdaterade inom den senaste laserforskningen och branschens utveckling. Vi försäkrar oss alltid att den som ska hantera maskinerna har all nödvändig information och vi finns även som stöd efter ett köp och under tiden du hyr utrustningen från oss. Vi har till och med ett journummer för att finnas till hands om problem uppstår och är tillgängligt när som helst på dygnet. Med det sagt så kan även den som idag inte har någon kunskap om laserbehandlingar, på ett pedagogiskt, enkelt och säkert sätt lära sig mer om hur laser och lasermaskiner används och fungerar för att starta en egen laserklinik. 

Läs gärna mer här på sajten om oss och hur det fungerar att köpa eller leasa en maskin. Dessutom går det utmärkt att slå en signal om du vill veta mer eller ha en personlig kontakt med någon av oss. Vi finns här för att svara på dina frågor.