Vivace - det senaste inom fraktionerad RF microneedling

Vill du erbjuda det senaste inom microneedling på din klinik?

vivace-behandling microneedling med radiofrekvens anti aging mot akne hudföryngring

Vinnaren i 2022 års ”Aestheticians’ Choice Awards” i kategorin ”Bästa microneedling RF”!

Senaste inom av microneedling RF

Microneedling är en behandling som skapar hundratals mikroskador i ansiktsvävnaderna för att stimulera kollagen och cellförnyelse. Vivace tar microneedling till nästa nivå genom att kombinera radiofrekvens, LED-ljus och isolerade guldtippade nålar.

Radiofrekvensenergin i Vivace används för att värma vävnaden och på ytterligare sätt stimuleras kollagenproduktionen i det djupa skiktet av huden. Vivace microneedling kan användas för att behandla rynkor, stora porer, ojämn hudton, akneärr samt andra typer av ärrbildning.

Vad särskiljer Vivace från andra Microneedling RF teknologier?

  • Optimal komfort
    Äldre teknologier av microneedling som tex rulle eller penna kan riva huden under behandlingen, det gör ont. Vivace använder sig av 36 stycken mycket fina, isolerade och guldpläterade nålar. Dessa nålar tränger in i huden på ett smidigt och jämnt sätt, utan att riva.
  • Kort återhämtningstid
    Efter behandling kan patienter återuppta normala rutiner direkt. Rodnad eller kortvarig blödning försvinner snabbt.
  • Fina resultat redan efter 1-3 behandlingar
    De flesta microneedling-behandlingar kräver minst 6 st behandlingar för att nå optimalt resultat. Med Vivace kan patienterna se en betydande förbättring av rynkor, fina linjer, hudton och hudstruktur redan efter 3 Vivace-behandlingar.