AnteAGE - det senaste inom stamcellsforskning - Synos
AnteAGE – det senaste inom stamcellsforskning

AnteAGE – det senaste inom stamcellsforskning

Synos Medical presenterar:

AnteAGE – det senaste inom stamcellsforskning

För oss på Synos Medical är det av största vikt att alltid leverera utrustning och produkter i toppklass till våra kunder.
Vi studerar, prövar och utvärderar allt och vi står alltid bakom våra produkter.

Så det är med stor glädje vi nu kan presentera vårt senaste tillskott:
AnteAGE – det senaste inom stamcellsforskning.

AnteAGE produkter är bevisade att vara effektiva och förbättra tydliga tecken på åldrande. Forskare har spenderat år av att testa och förbättra dessa produkter.

 

Varför är AnteAGE
forskning banbrytande?

Hudens läkningskraft minskar med åldern

I början av livet har vi en jämn, frisk och strålande hud. Om vi får ett skärsår eller blir solbrända så läker huden på bara några dagar och därefter ser det ut som om skadan aldrig skett.
När vi blir äldre så försämras vår huds förmåga att läka själv och den får svårare att kontrollera inflammationer. Mindre skador från solen, miljögifter och till och med tyngdkraften påverkar huden. Alla dessa skador omformar huden vilket ger rynkor, fläckar, ärr samt trött och mindre spänstig hud.

Varför försämras vår hud och vad kan vi göra åt det?

Svaret finns i vårt skelett, rättare sagt i vår benmärg.
Möjligheten för vår hud att läka kommer från ett kraftfullt läkningssystem – benmärgsstamcellerna. Benmärgsstamcellerna lever i vårt skelett men förflyttar sig genom hela vår kropp och letar efter skador. När benmärgsstamcellerna hittar en skada så bildar de en insats där de ersätter skadad vävnad och sänder ut läkande biosignaler. En läkningsprocess påbörjas. Dessa biosignaler kallas cytokiner och tillväxtfaktorer.

Våra stamceller minskar med åldern

Vi börjar livet med ett stort antal läkande stamceller men medan vi åldras så förlorar vi majoriteten av dem. Vid 50 års ålder har vi bara 2% av våra stamceller kvar. När kroppen får brist på dessa läkande stamceller och biosignaler så går vår hud in i krisläge. Inflammationer håller i sig längre och orsakar dålig hudstruktur och missfärgningar. För att hjälpa vår huds naturliga läkningssystem så behöver vi tillsätta dessa smarta biosignaler.

AnteAGE’s produkter förebygger & läker

Forskning har visat att även när man tar bort stamcellerna så har dessa biosignaler samma kraftfulla effekt, helt på egen hand. AnteAGEs forskare odlar dessa biosignaler i sitt labratorium och tillsätter dem sedan i unika och kraftfulla hudvårdsprodukter tillsammans med flertalet andra hälsosamma ingredienser.
Vissa resultat tar tid att uppnå medan andra sker relativt snabbt. Det viktigaste är att du förebygger nya tecken av åldrande varje dag när du använder AnteAGE produkter.