Synos på Hud & Kosmetikmässan 2023 - Synos

Synos på Hud & Kosmetikmässan 2023

Äntligen är högsäsongen för mässor igång och med det sagt är det snart dags för årets upplaga av SHR-mässan, Hud & Kosmetikmässan 2023. Två fullspäckade dagar där du som klinik eller skönhetssalong kan inspireras och knyta kontakter på den största fackmässan inom skönhetsbranschen i Sverige. 

hud & kosmetikmässan 2023
Bild från Hud & Kosmetimässan 2022.
Fv Produktspecialist Michael Ceylan, VD Andreas Tanzi, Produktspecialist Daniel Lindström.

Lasermaskiner och klinikutrustning

Den 7-8 september slår portarna upp på Kistamässan och självklart finner ni oss där. På årets Hud & Kosmetikmässa kommer ni finna oss i två montrar i hallen. F:04 och F:08.
I monter F:04 finner ni Synos monter för lasermaskiner och klinikutrustning. Vi kommer visa upp våra nya teknologier som har tagit den svenska marknaden med storm men även våra mer välkända, marknadsledande lasermaskiner. Vi på Synos arbetar bara med de främsta lasermaskinerna samt den bästa klinikutrustningen och dessa teknologier ser vi fram emot att berätta mer om på Hud & Kosmetikmässan i september.
  I monter F:08 kommer ni finna vårt senaste hudvårdsmärke, mccosmetics. Mccosmetics har några av de bästa hudvårdsprodukterna för skönhetssalonger, kliniker och privatpersoner. Med ett brett utbud av kemiska peelings, ansiktsmasker, krämer, ampuller och mycket mer ger mccosmetics din skönhetsklinik otroliga behandlingsmöjligheter med dessa hudvårdsprodukter. 

Kom till vår monter på Hud & Kosmetikmässan och ta del av fantastiska mäss-erbjudanden och nylanseringar. Vi ser fram emot att träffa nya och välbekanta ansikten på SHR-mässan i år och att tillsammans inspirera varandra inför en ny säsong inom skönhetsbranschen. 

Video från Hud & Kosmetikmässan 2022 finner du HÄR & HÄR.

Vi ses! 

hud & kosmetikmässan 2023