Vad är Onda Coolwaves? - Synos

Vad är Onda Coolwaves?

Reducera fett och celluliter

Oönskat fett, celluliter och hängande hud är något som många upplever som ett problem. Dessa tre indikationer är något som Onda Coolwaves kan behandla tack vare sina kalla mikrovågor. Under en och samma behandling kan man reducera fett och strama upp huden.
Med Onda Coolwaves finns det ett djupt handtag för fett och celluliter och ett ytligt handtag för hudåtstramning och ytliga celluliter.
Dessa handtag är konstruerade på ett sätt som är säkert för de indikationer man jobbar på. Med det djupa handtaget går 80% av energin ner i fettet och verkar där, resterande 20% går till dermis.

3 olika handtag med 3 olika uppgifter.

Deep – jobbar med djupa celluliter och lokala fettdepåer.
Shallow – jobbar med ytliga celluliter och hudåtstramning.
Massage – jobbar lymfdränerande. Behandlingen avslutas med massagehandtaget för att sätta i gång lymfsystemet.

 

Vad är celluliter?

Celluliter är fettansamlingar som blir till när fettceller i huden blir fler och expanderar i storlek. Det samlas då vätska i vävnaden och kring fettcellerna. De förstorade fettcellerna buktar utåt och ger huden ett apelsinliknande utseende.

Det finns olika grader av celluliter, grad 1-3 och Onda Coolwaves kan behandla samtliga:

  • Grad 1 är synliga först när man klämmer ihop huden
  • Grad 2 är synliga när du står upp men inte när du ligger ner.
  • Grad 3 är synliga både när du ligger ner och när du står upp.

Hur fungerar Onda Coolwaves?

Onda reducerar fett och stramar åt huden med hjälp av värme i form av kalla mikrovågor och radiofrekvens. Genom successiv uppvärmning bryter ONDA ner fettcellerna så att de förstörs för att sedan plockas upp av lymfsystemet. Behandlingen är smärtfri och behaglig, den upplevs som en behaglig massage. En Onda Coolwaves-behandling har ingen återhämtningstid och är perfekt att kombinera tillsammans med träning.