Vilken laser är bäst för hårborttagning? - Synos

Vilken laser är bäst för hårborttagning?

 

Vilken laser är bäst?

Ska du investera i en lasermaskin för hårborttagning till din klinik eller salong? Då vill du förmodligen endast ha det bästa. Med en riktigt bra lasermaskin kommer du kunna leverera fantastiska resultat till dina kunder, du kommer ha en låg driftkostnad på lasermaskinen och ditt rykte kommer vara gott. En sämre maskin kan däremot leverera dåliga resultat till dina kunder, kosta dig dyrt och skada ditt rykte. Med andra ord, valet av rätt maskin är otroligt viktigt för din verksamhet.

 

Diodlaser vs kristallbaserad Alexandritlaser

Diodlaser är vanligt förekommande inom hårborttagning där laserljuset tas fram elektroniskt med hjälp av en diod. En diod är elektronik och som all elektronik så tappar den sin kvalité med tiden. Oavsett vilken våglängd som genereras med dioden tappar den effekt efter varje användning och kundernas resultat blir sämre och sämre. Dioden är monterad i handtaget och när effekten på dioden oundvikligen blir sämre måste hela handtaget bytas. Detta kan motsvarar cirka halva priset på hela maskinen.

Laser kan även skapas med hjälp av kristaller, vilket ger precisa resultat och jämn kvalitet över tid. Laser med Alexandritkristall är guldstandarden för hårborttagning på marknaden. Alexandritlasern har våglängden 755 nanometer som absorberas bättre av hårets pigment.  Kristallen är monterad direkt i maskinen, vilket gör att handtaget blir lätt och smidigt att arbeta med.
En Alexandritkristall ger samma kvalitet över tid och det krävs bara lampbyte på maskinen. Detta ger jämna resultat och sänker driftkostnaden drastiskt.

Med andra ord, en Alexandritvåglängd från en diod är elektroniskt framtagen. En äkta Alexandrit-laser på 755 nanometer kommer från en Alexandritkristall och är precis.

 

Lasermaskin för hårborttagning

Vi på Synos Medical vill endast leverera det främsta till våra kunder. Alla våra maskiner och tekniker är väl beprövade – både i fabrik och hos oss på Synos. Vi grundar alla våra beslut på välgrundade kliniska studier och på den tekniken som är den främsta. Vi vill inte bara leverera den bästa maskinen på marknaden till dig. Vi vill även ge dig full insikt och förståelse för att du ska känna dig säker med ditt val av maskin. Vi utbildar och vi bygger hållbara, tillitsfulla relationer med våra kunder. Vill du veta mer, kontakta oss så hjälper vi dig vidare.