Tre anledningar till att älska Vivace RF Microneedling - Synos

3 anledningar att älska VIVACE!

Mikronålning är en behandling som skapar hundratals mikropunkter i ansiktsvävnaderna för att stimulera kollagen och cellförnyelse. Radiofrekvensenergi används för att värma vävnaden och på så sätt stimuleras kollagenproduktionen i det djupa skiktet av huden ytterligare. Vivace tar Microneedling till nästa nivå genom att kombinera radiofrekvens, LED-ljus och isolerade guldtippade nålar

Här är 3 anledningar som särskiljer Vivace från andra microneedling teknologier:

Optimal komfort

Äldre teknologier av mikronålning som rulle eller penna kan riva huden under behandlingen – och det gör ont. Vivace använder sig av 36 stycken superfina, isolerade och guldtippade nålar som tränger in i huden på ett smidigt och jämnt sätt, utan att riva.

Kort återhämtningstid

Efter behandling kan patienter återuppta alla normala aktiviteter direkt. Precis efter behandlingen är de flesta ganska röda men detta lägger sig snabbt.

Fina resultat redan efter 1-3 behandlingar

Medan de flesta microneedling-behandlingar kräver minst 6st behandlingar för att nå optimalt resultat, kan patienterna se en betydande förbättring av rynkor, fina linjer, hudton och hudstruktur redan efter 3 Vivace behandlingar. När huden reparerar sig själv blir den jämnare och fastare.


Vill du veta mer om VIVACE?

Läs mer här 

Är det något som du undrar över, du är varmt välkommen att kontakta oss på info@synos.se