Synos öppnar i Stockholm! - Synos

Synos öppnar i Stockholm!

Den 1 oktober slår vi upp portarna för vårt nya Stockholmskontor. Våra nya lokaler är belägna i Sollentuna – Turebergsvägen 5, närmare bestämt – och expansionen är ett naturligt nästa steg på vår tillväxtresa. Vi kommer nu att kunna nå och bearbeta kunder i mellersta och norra Sverige på ett helt annat sätt än förut, och hoppas bland annat kunna effektivisera servicearbetet.

Fler och fler laserkliniker i Stockholm efterfrågar alexandrit och erbium

Synos har sedan starten haft sin bas i Linköping, och här kommer vi fortsätta att finnas och verka också framöver. Att utgå från Östergötland har i sig många fördelar, men om sanningen ska fram spelar ändå huvudstaden i en helt egen liga när det kommer till kommunikationer, antalet kliniker och salonger och inte minst intresset för ny medicinsk och estetisk laserutrustning.

Att vi nu skaffar oss en permanent närvaro i Stockholmsområdet känns därför som ett logiskt drag, inte minst eftersom Synos vuxit rejält de senaste åren och nu är redo för nästa nivå. Vi har också märkt ett ökande intresse för alexandritlaser, co2-laser och inte minst maskiner med erbiumkristall, något som vi nu lättare kommer att kunna möta. Vi har också sett en trend att fler och fler i Stockholmsområdet vill ha hjälp med att starta en skönhetssalong eller en klinik, och här kommer Synos kunna spela en viktig roll.

Utbildningar i världsklass i splitternya lokaler

Det finns ytterligare ett skäl bakom vår expansion, och det är att vi hela tiden jobbar stenhårt med att utveckla vårt utbildningsarbete. Synos är redan marknadsledande när det kommer till utbildning av nya och befintliga kunder, och vårt nya Stockholmskontor ger oss nu möjlighet att ytterligare fördjupa den här delen av vårt helhetskoncept.

Det spelar ingen roll om du som ny kund köper en hårborttagningslaser, en microneedlingmaskin eller en maskin för hudföryngring, fettreducering eller tatueringsborttagning. I våra nya, fräscha lokaler kommer vi att kunna lära dig allt du behöver veta för att ge dina kunder bästa möjliga behandling. Alltid.

Välkommen till vårt nya kontor på Turebergsvägen 5!