Bli testkandidat och få gratis hudvårdsbehandling!

När en kund köper någon av våra maskiner ingår alltid utbildning på plats i våra lokaler. Utbildningen är dels teoretisk, dels praktisk – och under den praktiska delen får man pröva på att behandla med den nyinköpta maskinen. Utbildningen sker under ledning av någon av våra erfarna utbildningsansvariga, och vi följer självklart alla relevanta regler och rekommendationer gällande till exempel hygien, säkerhet och strålning.

Bli testkandidat – få en gratis behandling!

För att kunna genomföra de praktiska momenten i våra utbildningar behöver vi frivilliga (s.k. ”testkandidater”) som kan ställa upp och låta sig behandlas på. Att bli testkandidat kostar ingenting* och är ett smidigt sätt för dig som privatperson att behandla hud, hår, fett eller något annat helt gratis!

Våra lokaler ligger i Linköping och i Stockholm så därför ser vi helst att du bor i dessa städer, eller i alla fall har möjlighet att ta dig till våra lokaler lagom till dess att utbildningen går av stapeln. Utbildningen kan komma att dokumenteras (foto och video) och materialet användas i vissa marknadsföringssammanhang (exempelvis i sociala medier). Som testkandidat godkänner du detta.

Här nedan hittar du en lista över alla de behandlingar/utbildningar till vilka vi söker testkandidater. Om du vill kan du anmäla dig till flera behandlingar.

*Vid utebliven närvaro debiteras testkandidaten 500 kr.

Registrera dig som testkandidat