Fettreducering med Onda Coolwaves - köp utrustning hos Synos

Information

Onda Coolwaves erbjuder en smärtfri, säker och snabb behandling som motverkar celluliter, fett och stramar åt hud med en ny revolutionerande teknologi som kallas Coolwaves. Coolwaves erbjuder nu möjligheten till att kunna utföra icke kirurgiska fett samt cellulitbehandlingar med fantastiska resultat. Onda använder kalla mikrovågor som levererar all energi direkt till fettcellerna utan att påverka de översta hudlagren (epidermis och dermis)

Vad gör Onda Coolwaves teknologi?

Till skillnad från andra kroppsformnings- och radiofrekvensmaskiner använder ONDA Coolwaves sig av speciella kalla mikrovågor som selektivt riktar sig mot fettceller. Mikrovågorna avges på ett kontrollerat sätt så att energin endast fokuseras till fettcellerna i det önskade området. Mikrovågorna använder sig av en speciell frekvens 2.45 GHz, som genom successiv uppvärmning bryter ner fettcellerna så att de förstörs och sedan plockas upp av det lymfatiska systemet. På så sätt reduceras lokaliserade fettavlagringar och celluliter på ett säkert och effektivt sätt.

Idag används mikrovågsteknik inom många olika grenar av sjukvården, tillexempel inom onkologi, kirurgi och dermatologi. Mikrovågor dämpas avsevärt innan de kan nå inre organ, men ONDA Coolwaves har ett unikt slutet system som cirkulerar mikrovågarna genom handenheten.

Garanterad säkerhet och effektivitet med Onda Coolwaves handenheter

För att garantera säkerhet och patientens komfort är Ondas handenheter utrustade med ett integrerat kylsystem som fungerar som en barriär mellan ONDA Coolwaves handenhet och huden. Handenheten är konstruerade så att endast 10-20% av energin går till dermis. De återstående 80-90% av energin penetrerar in i fettet och verkar effektivt mot fettceller och celluliter. Det inbyggda kylsystemet i handenheten gör det möjligt att skydda det yttersta hudlagret från oönskad överhettning under behandling.

 

Onda coolwaves har två olika handenheter:

  • Shallow handenhet speciellt utformat för hudåtstramning och ytlig cellulit
  • Deep handenhet är utvecklat för fett och djup cellulit.

Varför välja Onda Coolwaves?

Onda coolwaves är den första maskinen i världen som använder sig av Coolwaves för att behandla lokaliserade fettdepåer, celluliter och hudåtstramning. Tack vare maskinens fantastiska resultat runt om i världen har ONDA Coolwaves redan vunnit The Aesthetic Industry Awards 2018 för bästa nya teknologi. Till skillnad från föregående modeller som använder sig av fettfrysningsteknologi så ger inte bara ONDA Coolwaves mätbara resultat utan även synliga resultat, i vissa fall redan efter första behandlingen.

Oavsett om du erfaren eller ny inom skönhetsbranschen så erbjuder vi på Synos Medical dig en grundlig utbildning, så att du kan använda maskinen på ett säkert och effektivt sätt. Vi anpassar alltid utbildningsnivån så den passar dina tidigare erfarenheter och kunskaper.

Frekvens 2,45GHz
Styrka 200W
Handenheter Deep 6.6cm Ø 35cm2, Shallow 5.6cm Ø cm2
Skärmstorlek 10.1" LCD
Vikt 60kg
Storlek 397 (B)mm 1104(H)mm 692(D) mm
Dokumentation Onda Produktblad
White Paper: How the Onda system works?
Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se