Hudåtstramning i världsklass med Synos Medical

Strama upp huden utan operation!

Idag är det inte nödvändigt att släta ut huden med fillers eller göra en operation för att få huden att dra ihop sig. Det finns icke-kirurgiska behandlingar som gör det möjligt att strama åt huden med laser och VIVACE som har minimalt med biverkningar. Operationer och fillers kommer alltid med risker att ta hänsyn till. Synos Medical säljer flera typer av lasermaskiner med olika tekniker för att tillgodose de behov som patienter har. Hudåtstramning kan vilja genomföras på grund av en slapp mage efter graviditet eller lös hud efter viktnedgång. Genom att använda de senaste och ledande teknologierna går det effektivt att skapa fastare hud.

Hur kan laser få huden att dra ihop sig?

Laser eller VIVACE triggar igång hudens naturliga stamceller och tillväxtfaktorer som i sin tur ökar produktionen av kollagen samt elastin. Kollagenfibrerna utgör en tredjedel av de fibrer som finns i människokroppen. Energi (laser, ljus eller mikrovågor) i form av värme ger en djup, enhetlig uppvärmning, vilket omedelbart skapar en krympning av kollagenfibrerna och samtidigt stimulerar fibroblasterna att producera helt nytt och ungt kollagen efter behandlingen. Behandlingen av hudåtstramning stimulerar till produktion i flera månader efteråt, kroppen får hjälp på vägen och förbättrar hudens elasticitet på ett helt naturligt sätt. Ett tryggt sätt utan biverkningar för att få fastare hud på mage, lår och andra områden på kroppen.

Vivace och Lasermaskiner för hudåtstramning

Det finns flera lasermaskiner och även Vivace för hudåtstramning som dessutom har flera andra användningsområden. YAG laser, CO₂ Coolwaves™ och RF är bäst på att stimulera endogent kollagen vilket återställer huden till att bli mer kompakt och stram. DEKA har utvecklat innovativa kalla mikrovågor som används för att strama upp huden för att minska lös hud och ge en bättre struktur på huden. Många lasermaskiner går att ställa in på olika sätt och komplettera med både tillbehör och uppgraderingar. Resultatet blir en stor variation på lasermaskiner för hudåtstramning men de kan också användas till andra behandlingar som ärr och hudbristningar.